<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4421039571594936643\x26blogName\x3di+LOVE+you+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/\x26vt\x3d3410449709430612924', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

Thank you for stumbling upon my blog. Click on the beautiful icons on the left to get started :)

Yeah i'm quite out spoken but i am soft at heart. I'm a happy go lucky person but deep inside me i'm a little bit sensitive. This is my life and I lead it the way I want. Don't like it? Good. Hate it? Even better

DON'T copy/steal anything here, mess my tagboard with nonsense/spam (if you do I'll ban you. OR I WOULD MESS YOURS AS WELL :D)


PROFILE


Someone changed my life. He would make me breakfast when I'm still asleep. He would hold my hands and dance with me. He would drive me somewhere and the both of us would be watching the stars. He stands out from the rest. He doesn't judge me by the way I talk, laugh, move or wear. He loves me just the way I am and I adore him for who he is.



WISHLIST

I want to see Bruno Mars so badly :|




DARLinks

Yuna Zainal
Wawa Meiko
Syakir
Fee
Nurul
AnakMalaya
Shahril Fawzy
Raa Lanelle
Yasmin Redzuan


MUSIC




PAST

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011



WAWA ZAINAL

Designer: Wawa
Facebook
twitter
Dashboard

Family



Tuesday, December 21, 2010 7:15 PM


2010
Okay , dah penghujungnya . macam- macam dah aku lalui .
 macam mana aku nak cerita eh
ermm .

aku belajar macam-macam time aku form 4 nieh . benda buruk benda baik semua dah aku tahu . Well, bak kata orang tua lah kan time form 4 lah nak tgk sama ada kita berubah baik or sebaliknya. Yeah , aku tak rasa pun aku dah berubah. Aku tak sosial OFC tak lah  . aku tak rasa aku jahat and aku tak pernah rasa aku perfect macam kau kau dan kau yang pernah kutuk mengutuk aku dengki mendengki dan sbg . aku terima segala kutuk kutuk yang kau bagi thanks .

Sekolah ?  

-.-‘ ERRR . tolong jgn mention pasal sekolah . tapi aku nak cakap jugak lah . sungguh bosan lah macam sekejap jea cuti . sorang tak sabar nak jumpa kawan sorang tak sabar tengok muka cikgu praktikal sorang lagi bangga nak masuk form 5 and aku sumpah bosan . bukan aku malas belajar bukan aku menyampah SPM bukan aku gatal nak kawin , Cuma aku menyampah dengan sekolah tu . memang pun aku benci sekolah tu . macam-macam kerenah lah kau sekolah, itu tak boleh ini tak boleh . abis aku nak buat apa? Aku dtg sekolah untuk belajar wehh . aku nak tukar sekolah tapi dah terlambat . setahun je lagi kan sabar je la najwa :(

Family

Well, Macam tu je lahh . abang dgn dia punya hal mak dgn kerja dia kakak dy punya kepala and adik sebuk upsr . since aku 10 tahun kot aku dah tak duduk satu atap dengan abah aku . tolong jgn Tanya pasal abah aku . sensitive sikit . yeah , orang ckp sape tade ayah mmg tak pandai jaga diri and agak teruk. sapa cakap kan ? aku dah form 4 still sekolah lagi tak terjebak sgt dgn sosial2 nie alhamdulilah lah . bukan apa aku kesian tengok mak aku sorang-sorang dok tanggung semua . macam-macam dugaan dah dia hadapi . :( ermm, I love you so much lah mummy and thanks for everything .

Love

Hihi . maleh nak story panjang2 . maluuu :p ily lahh awak .


thanks sape yang baca :)






Thursday, December 16, 2010 8:13 PM


Hey ! :) since ages dop update blog . HAIHH  berdaki dohh . haha . biasalahkann busy . *cehh :D . nieh mao story moryy .  just came back from holiday . WAHHH !  sukee suke . hee . best gilak . well, next year sudah spm kan  . so, kne enjoy puas puas lah kan kan ? bukann slalu  . hee . ni nak tnjuk sikip gambo . sikit jelah eh .  maleh sungguh nak upload manyak manyak . hehe 



Putrajaya