<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4421039571594936643\x26blogName\x3di+LOVE+you+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/\x26vt\x3d3410449709430612924', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

Thank you for stumbling upon my blog. Click on the beautiful icons on the left to get started :)

Yeah i'm quite out spoken but i am soft at heart. I'm a happy go lucky person but deep inside me i'm a little bit sensitive. This is my life and I lead it the way I want. Don't like it? Good. Hate it? Even better

DON'T copy/steal anything here, mess my tagboard with nonsense/spam (if you do I'll ban you. OR I WOULD MESS YOURS AS WELL :D)


PROFILE


Someone changed my life. He would make me breakfast when I'm still asleep. He would hold my hands and dance with me. He would drive me somewhere and the both of us would be watching the stars. He stands out from the rest. He doesn't judge me by the way I talk, laugh, move or wear. He loves me just the way I am and I adore him for who he is.



WISHLIST

I want to see Bruno Mars so badly :|




DARLinks

Yuna Zainal
Wawa Meiko
Syakir
Fee
Nurul
AnakMalaya
Shahril Fawzy
Raa Lanelle
Yasmin Redzuan


MUSIC




PAST

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011



WAWA ZAINAL

Designer: Wawa
Facebook
twitter
Dashboard

Family



Sunday, January 30, 2011 12:15 AM



* Secret language of girls *

flippy hair = automatically hot
hey can we talk for a sec? = i'm confronting you about something
and i was like... = i said
period at the end of sentences = i'm pissed at you
haha it's fine = i'm too mature to keep bitching about it but i will never forgive you for this
uh okay = what the f**k did you just say to me ?!
wait what = i know what you said but i'm giving you a chance to change it so i won't smack you
stop, that's so mean = you just said something mean about my friend but i'm not gonna say anything
haha cool = stop bragging...
or that's cool too = why did you just purposely do what i asked you not to
wee needdaa haangg ouutt ! = i'm saying this to be friendly but it's never gonna happen
i have to go to bathroom = come with me. right. now.
do you have extra... um *widens eyes* = i need a tampon/pad.
that's soo mean = i feel a little bad but not enough to help you
she's such a b●tch = i will most likely be all buddy-buddy with her tomorrow at school
i'm just tired or i'm fine = i want you to pressure me into telling you because i secretly am dying to let it out
i don't care = it's killing me inside




12:07 AM



Lost your pen = no pen
No pen = no notes
No notes = no study
No study = Fail
Fail = no diploma
No diploma = no work
No work = no money
No money = no food
No food = skinny
Skinny = ugly
Ugly = no love
No love = no marriage
No marriage = no children
No children = alone
Alone = depression
Depression = sickness
Sickness = death

Lesson: Don’t lose your pen, you will die :D




Tuesday, January 25, 2011 11:02 PM


LELAKI, memang diaorang cepat sangat berubah hati . pantang nampak yang lebih cantik sikit. sebab itu lah hati si perempuan cepat sangat sakit . diaorang buat si perempuan macam tunggul . buat tak tahu . dah buat si perempuan sakit hati then buat tak tahu pulak . sebab itu kita jangan percaya sangat dengan lelaki . tak percaya langsung pun tak boleh juga. Jangan terlalu mengharap dengan lelaki . jangan terlalu percaya apa yang lelaki janji . ramai duk bangga-bangga kan couple bertahun-tahun ? confirm ke kahwin masalahnya . jangan nak bangga sangat lah. Dah dapat pakwe tanak layan lelaki lain dah , tanak curang lah kononnya . alahaii, ingat pakwe korang tu setia sangatlah . Hati lelaki boleh berubah bila-bila je. Hari ni korang tengah syok bercintan-cintan ? esok belum tentu korang still couple. Setengah orang punya beria sayang sangatkan si pakwe sanggup bagi segala-gala lah. Duit ape semua tu , jangan cakap duit , dara pun si perempuan boleh bagi disebabkan sayang sangat kononnya, makan dengan kata-kata manis si lelaki . pelik tak pelik , macam manalah boleh si perempuan bagi mahkota tu kat diaorang . itulah benda paling terpenting bagi kaum hawa weh , kita patut bagi dekat suami yang sah je. Hurm , entahlah , macam-macam perangai lah wahai perempuan sekarang . tade harga diri ke apa? Lelaki dah dapat diaorang tak rugi apa-apa . serious weh, diaorang tak rugi apa-apa , kita perempuan lah yang malu bila dah ditinggalkan . kalau kahwin tu lain cerita lah kan. Nak ke lelaki tu kahwin , lelaki sekarang pandai memilih, depa mestilah nak cari calon isteri yang baik- baik kan ? bukannya gadis-gadis yang senang bagi ni . so, bila kita perempuan dah frust kena tinggal tu tapayahlah sampai nak bunuh diri lah tanak kahwin sampai mati lah gedik lebih weh . jangan lah jadi bodoh , kita kena ingat Allah akan bagi kita jodoh yang lebih baik dari kekasih kita yang dulu-dulu tu . percaya lah, couple bertahun-tahun pun belum tentu kahwin :)




Saturday, January 22, 2011 1:22 AM












Beberapa tahun dahulu :(

Hati ni sakit ouh bila dipermainkan . kau tahu sakitnya macam mana ? tade siapa rasa and tahu . Cuma tuhan saja yang tahu . sudah berbulan-bulan tidak ku on YM , tidak ku on MS . kini mula ku aktif dan menunggu penganti :) hari demi hari, tunggu punya tunggu punya tunggu , muncullah seseorang jejaka ini yang telah membuat wawa kembali senyum , kembali ketawa . tahu betapa gembiranya wawa ? bahagia tak terkata walaupun baru sehari kenal :) . dia membuat wawa lupa semua tentang kisah silam . thanks :) wawa bahagia sangat tahu ? 


Empat bulan kemudian 

First date kita kat Mid valley kan? Wawa malu sangat . awak tunggu lama kat GSC . sorry tau ? hee. Wawa betul-betul sukakan awak tahu ? bila awak pandang wawa jantung wawa dupdap laju-laju. Tak tahu nak cakap apa-apa. Mungkin awak lah cinta hati wawa yang sebenar ? honestly,  wawa tak pernah dapat lelaki sebaik awak :) caring sangat . wawa sayang awak okay ? sayang sangat . tapi malu nak bagitahu. Wawa buat tak tahu bila awak text wawa . wawa buat bodoh bila awak call, awak tahu dalam hati wawa , wawa gembira sangat. suka sampai tak terkata. Sayang sangat-sangat . sorry kalau wawa ada buat awak sakit hati atau terasa . tade niat langsung . memang wawa tak pernah call awak. Bukan apa, wawa takot wawa ganggu awak . kalau seharian awak tak text , wawa paham, sure awak busy kan ? wawa tak nak text or kacau awak. Bukan bermakna wawa tak peduli or awak tu tak penting bagi wawa. Wawa rasa sunyi tau bila awak tak call or text . wawa rindu :(


 satu minggu kemudian 

Wawa tak dengar khabar langsung pasal awak :( wawa rindu awak sangat . mana awak pergi ? dah ada girlfriend baru ke ? tolonglah bagitahu wawa kalau dah ada orang baru . janganlah bagi wawa tunggu macam ni . wawa dah mengharap sangat dekat awak. Wawa tak nak awak jadi macam orang yang wawa kenal sebelum ni.  Setiap malam wawa text and ucap good night . tapi tak sent and tak balas langsung. Awak off phone ke ? Wawa risau kalau ada apa-apa jadi kat awak :( jari dekat button call, tak tahu nak call ke tak nak call ke tak . hurmm. Tak pe lahh , letak phone atas meja . tak jadi nak call. Sure awak busy kan ? or dah ada orang baru . sakit hati sangat :( wawa fikir yang bukan-bukan tahu ? padahal baru seminggu tak text . wawa rindu . wawa dah fedup menunggu benda yang tak akan ada :(
Keesokan hari , dia call . wawa terkejut o.O , wawa nak merajuk tapi taboleh pulak . rindu suara dia :( so, wawa angkat lah lepas tu dia cakap ‘ sihat ke ? rindu sangat . sorry lama tak call and text . macam-macam masalah datang. tak sempat nak bagitahu , and tanak wawa risau’ wawa sakit hati sangat , awak kalau ada masalah memang tak pernah bagitahu wawa. Wawa terasa :( apa salah jujur dengan wawa and bagitahu ada masalah apa ? tade lah wawa fikir bukan-bukan . wawa dah tawar hati baru nak call . kita janji biar susah senang sama-sama kan ? wawa sayang awak apa adanya. Bukan sebab duit or apa . awak kena paham . lain kali jangan buat macam ni lagi please ? wawa sayang awak sangat. Wawa dah percaya awak . please jangan mainkan perasaan wawa :( awak je yang wawa ada .


Setahun lebih dah belalu :) 

Bertahun dah kan kenal dengan awak, Awak dah tak macam dulu :) awak bagitahu semua apa masalah awak . kadang-kadang awak tak text, tape :) wawa paham . wawa sayang awak sangat tau . tade orang lain dah dalam hati wawa. walaupun kita jauh tapi wawa still percayakan awak. Thanks for everything :)



THIS STORY TIADA KAITAN DENGAN SAYA YE :) BOSAN-BOSAN REKALAH CERITA . THANKS :)




Friday, January 7, 2011 1:05 AM


AKU FORM 5 LAHHH -.- TAK PERCAYA LAGI NIEH. HAHA


3 JAN 2011 7.15 A.M
SEKOLAH

Okayy, sampai sampai je skolahh masing2 dukk tayang bag baru kasut baru baju baru sume baruu lahh. Aku tayang body baru. Haha. Aku smpai lewat so, teruslah ke assembly . Sumpah rinduuu gilakk kawan aku. Depa tak rindu aku pun, tape aku paham *sobb :P . Well, pasal class plak masing masing tak sabar nak taw kat mana . aku pun tak sabr. Then aku degr form 5 semua kat blog lama ? GOSHH, bia betul ? haha. Sumpah takot duhh. I thought it was a joke . aku mmg tapenah tahu lah form 5 class kat mana. Tak ambik tahu pun. Okay, abis2 je cikgu blablabla kat perhimpunan . aku ikut jelah kawan pergi masuk class. DUHHH, mmg betul ohh kat blog lama . hahaha. Ktorng buat tatahu sudah . malas mau kecoh. Nati ‘dia’ suka plak kann. Class sumpa kecil wehh. Masuk je class masing duk rebut2 meja. Macam budak form 1 kau tau ? :P Tade sape nak duduk unjung . sapa nak kan. Aku pun tanak. Haha. ERRRR -.- baruu je masuk skulah dah ada homeworks mmg baik lahh cikgu BM niehh. Sayangg cikgu lahhh hee :D



4 JAN 2011 ♥  7.17 A.M
CLASS

Macam biasalahh. Aku mmg sampai lewat. Jam gilaa, susah betul school atas bukit . -.- smpai je skulah terus pergi phimpunan . habis je cikgu blablabla kat atas ktorng masuk lah class. Masuk je class . makk aihh -.- dyorg pokpekpokpek kalah kat zoo. Aku pun sama lahh. Punya excited lah aku sembang . dah tak ingat dunia . hahaha. Budak class sbelah diam je. Biasalah budak baik :P hehe. Ktorng punya lahhh bising then masuk lah cikgu BI . dia sound lah . pehal excited sgt bsembang . bising sgt class sbelah tgh blaja lah apa lahh blablabla. Then cikgu mention lah apa dah jd kat tmpat class ktorng. GLUP :l macam macam dah jadi kat class ktorng . time teacher cerita tu bulu tgn aku dah meremang dahh even tgn aku tade bulu -.-‘ adelahh jadi kat class aku tu . budak kena kacau lah hysteria lah. Macam macam lahh. Blog lama biasa lah. Sapa yang tau skolah aku tu jelah yang taw apa dah jadi. And teacher aku ni bagi lah sikit nasihat. Ktorng dah nak SPM dah besar pandai pikir lah kan . thats why lah form 5 letak kat situ kalau lah budak form 1 letak kat blog lama tu hancur aku rasa. Haha. Pikir lama2 betul jugak.



5 JAN 2011 7.50 A.M
SUKAN
 
Dah ada kat class semua and cikgu announce annual sport school bulan 6 . GAHHH O.o gila lambat lahhh . HAHA. Macam macam lah skulah nih tukarr, tensionnn -.-‘ dududu . kononnya lahh tanak campur dgn koku punya activities . err -.- lambat lagi lah aku nak kurus . haha.



6 JAN 2011 10.00 A.M
TEXT BOOKS -.-

Huishhh -.-‘ orangg lain dah ada buku text aku baru nak trhegeh hegeh cari cikgu . cikgu ckp lepas assembly cari cikgu and ambil buku . aku cari merata wehh dokk jumpa jumpa. Ishhh ! aku nak buat homeworks pun susa der . ini le jadi bile dah hilangkan buku text . mmg susa kan org . adoyaii . insaf tanak letak kat bawah meja dahh . haha :D


7 JAN 2011 ♥  6.00 A.M
PERIOD PAIN :(

DUHHH, bagun bagun jea dah rasa lain macam . macam sngugut pun ada. Cek cek yeahh :( datang bulan pulekk. adehhh . sakit gila tahuuu ? pedih sgt perut aku . sumpa tak larat kot nak magun . adoii, then mama soh makan ubat then tidur . oh what ? takan awal2 minggu dah tak pergi skolah kann. Tapi nak buat macam mn dah sakit sgt weh . trpaksa lah tak pergi skolah and makan ubt . still sakit sampai bila ntah . ingt nak ambil buku text harini . aduhhh, cuti aku nak buat apa ? nak buat homeworks pun tabole -.-‘