<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4421039571594936643\x26blogName\x3di+LOVE+you+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/\x26vt\x3d3410449709430612924', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

Thank you for stumbling upon my blog. Click on the beautiful icons on the left to get started :)

Yeah i'm quite out spoken but i am soft at heart. I'm a happy go lucky person but deep inside me i'm a little bit sensitive. This is my life and I lead it the way I want. Don't like it? Good. Hate it? Even better

DON'T copy/steal anything here, mess my tagboard with nonsense/spam (if you do I'll ban you. OR I WOULD MESS YOURS AS WELL :D)


PROFILE


Someone changed my life. He would make me breakfast when I'm still asleep. He would hold my hands and dance with me. He would drive me somewhere and the both of us would be watching the stars. He stands out from the rest. He doesn't judge me by the way I talk, laugh, move or wear. He loves me just the way I am and I adore him for who he is.



WISHLIST

I want to see Bruno Mars so badly :|




DARLinks

Yuna Zainal
Wawa Meiko
Syakir
Fee
Nurul
AnakMalaya
Shahril Fawzy
Raa Lanelle
Yasmin Redzuan


MUSIC




PAST

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011



WAWA ZAINAL

Designer: Wawa
Facebook
twitter
Dashboard

Family



Friday, February 25, 2011 8:36 AM






Lawa kan diaa , serious sukeee ooo tengok muka selena Gomez ni . haiyaaa . kalau aku jadi lelaki mmg calon awek mcm ni . calon bini lain lah . haishhhh . okay , aku bukan nak cite pasal dia lah . aku cakap pasal mamat bawah ni .








HAIYAAAAA, wa cair lah tgk mata luuuu bruno . jum lah couple :( jum la jum laaa . korangg usha la muka dy lama lama . ade mcm orang asli keeee ? :(((( sape ckp mcm tuu ? jahat betul lerr . memang pun dy suka pakai topi sbb rambut kerintingg mcm OA , macam OA pun suara perghhhh ! memanggg sedap lah kan . macam kopok moni . kauu ada ? :P kalau dapat boyfie macam ni mmg aku soh nyanyi la before aku nak tidur . malam jummat ngaji lah kan . takan nyanyi pulakk .






7:58 AM





Pelik zaman sekarang . bermacam macam ayatt dyorang pkaii . kadang aku pun tak paham kadang aku pun ikot even aku tak paham . HAHA.

Okay , such as , sumpah . aku pun penah pakai tapi perlu ke ? hahaha. ‘SUMPAH you hot sayangg’ cehhh . PODAHH !


DERR , nie mmg aku tatahu . aku bukan budak kl so aku tatahu ape makne die DER . -.-


KOT , mmg kne letak kot eh ? ‘I sihat kott’ ‘u lawa kot’ dah sah mmg tak lawa lah kalau ad kot tu . haha


DOH , aku banyk kali guna ayat ni . ape bnde maksud dy ? bodoh ke ? haha . ‘aku kat kl ni , panas doh’ *cehhh . habis hot lah tu :D


Ape lagi ehh ? aku pun tatau lah . kadang2 aku pun TERpakai ayat ayat pelik camtu . biasa lah tuu kan. Manusia, orang buat dia pun buat . haha . sesiapa yang terasa . sorry lah . hehe




Okay , pasal couple engkau pulak .
Korang yang ada bg/gf tapayah lah show off sgt . macam kat dunia ni korang je couple. Ehhh , aku pun ada lahh . bkn calang orang okay , bruno mars tuu . bf/gf kau macam comel je dok tayang tayang kat fesbuk . lelaki jarang kot tnjuk gf *eh,terrguna KOT :P . gegurl yang lebih lebih korang perasan tak ? kalau dkat wall pakwe tuu memang penuhh comments aweknye . macam nak tnjuk lahhh ‘ni awek dia’ . muka mcm baim wong tapelahh . ini macmm *haishhh , tak baik ta baikkk dosa kutuk org -.- . kalau aku jadi bf dy mmg aku remove, menyemakk. tapi mmg betul lahh , ce try tgk page awek dia ada ke si pakwe luahhkan perasaan baby iloveyou ke im yours kea ade ke ? jarang kot lelaki nak show off . malu kot , nampak sgt terhegehh hegehnye . haishh . time break pun nak ngadu kat fesbukk . ish ishhh . ‘hatiku sakit pabila ditinggalkan’ cewahhhh ! mmg lah wehh . maluu maluu . haha




pasal perempuan pulekk *awek kau laa sape lagi
Hehe . korang ni lelaki kalau awek merajuk memang lahh tak pandai pujuk kann . ke bosan ? haha . kesiann awek kau tahuu . dah bg clue tu buat buat tak paham . selalu wehh perempuan kne . buat buat tak paham ke mmg tak paham ni . haha .
Cehh , bile tgh merajuk je ckp ‘ k lahh , nak tidur ni . nite’ si pakwe pulak ckp ‘ouhyeke, okay . nite, tc’ bengang tak ? expect pakwe pujuk terus dy halau . haha
Then , time texting awek ckp ‘kalau busy tapelah , p lah buat bnde yang busy sgt tu’ pakwe pun cakap’okay okay , brb’ haha . mmg tak paham ke awek kau tgh merajuk tu? Lelaki mmg susah nak pujuk . so korang perempuan kalau merajuk , cakap je terus. ‘Baby merajuk tanak lyn b’ baru sweet . HAHA .




Tuesday, February 22, 2011 1:03 AM


Ritu aku p taiping , otw nak balik lah nie. lepas makan kat doli terus perut meragamm -.-‘ deyhh , nak nyet nyet nii . ta tahan daa. Haha . aku jenuh ler cari toilet ta jumpa2 , then TERnampakk lah the store beso2 sign board kat atas . ape lagii, masuk ah . aku pun dgn mukaa tak malu plus tahan berak tny orang toilet mane toilet mana . muka mcm kimak depa bagi kat akuu . c*bai betul . aku dah ta tahan nih . aku tny lek lok depa ckp “kat sana” aku pun p sana. Manaaa nye -.- tak jumpe jumpe . haha . lahanat punya the store . dah la busukk . ngupenye kat hujungg nunnn ceruk punya pintuu . siapp tanda NO ENTRY , STAFF ONLY . pekk betul , ada pulak toilet mcm tuu ? baru aku tau weh . haha. Sian aku tengok . okay dah jumpe dahh toilet nye . ape lagi masuk lah kann . aku tatau mana satu toilet lelaki . aku nampak mamat keluar masuk toilet sbelahh . so , mmg betul ah ni toilet perempuan . aku tolak tolak pintu ketat pulak . alahai -.- mmg susah betul aku nak nyet . bnyak beno eh dugaan . akuu ta thn niee . aku tolakk kuat kuat , taleh jugak bukak . mmg pantekk toilet sini . aku tgk toilet laki macam kosong je . hehe . dgn ta thn kann . terpaksaaa lah masukk toilet laki . orang tade . alhamdulilah . boleh aku nyet puas puas . masuk masuk je nak nyet . WOAHHH -.- kotorr gilee . eeeee . first time aku masuk toilet lelaki . ouh begini ke rupenyee . sumpah kotor . nak tanak kena lah masukk . aku tutup hidung je ni . sembelit pulak , mayb tahan lama sgt kutt . HAHAHA. Bodoh ah . geli wehhh . cepat laa kua oi taikk . dah risau dah nie jgn lahh sape sape masukk . aku maluuuu . then , terdegar plak sorang sorang mamat staff depa masuk . kau tau mcm mana muka akuu ? mcm ni haa HAHA . aku cakap dalam hati jgn laa ketuk jgn laa ketukk aku belumm habis niee . hehehe . okay , dah legaa . tapi aku nak keluaaa macam mn niee . penuh mamat kat luaaa. Malu wehh . haha . cepatt lah kelua benggong. Bole lak smoking dlm toilet . cehh, aku pun buat buat main air, cuak cuak . haha. At last , keluar jugakk wahai jejaka jejakaa . aku pun dah lega buat apa duk dalam toilet busuk tuh lama lama . haha . aku pun keluaaa lah . tengokk sume mamat lepak kat lua pintuu . segann wehh . dyorg usha lain mcm . aku mcm nak tegelakk . aku blaa cepat cepat . segann wehh segannn. :D tanak makan kat ketiaw doli aku tanak masuk the store taipingg dahh hancinggg ! haha . baruu aku tau , macam tu yee toilet lelaki . HAHAHA .




Friday, February 18, 2011 6:54 AM




Perlu ke pakwe hanta ambil kat sekolah?  , sumpah , gedik lahh weh , haha . jealous ? bukan jealous lah . meluat je , ERR . pagi pagi nampak je balak kau ngn kau kat depan . ceh , salam salam cium cium perlu ke pun ? haha . baik kau cium mak kau pagi pagi berkat juga nak p blajaa . bile balik jee nampak dah muka balak hang tggu kat depan . then duk bangga-bangga , ap yang nak bangga duhh . buat orang kutuk je . Agak ah , tahu lah sekolah perempuan kan. Tade jantan . kau nak tunjuk macam kau je lah ada pakwe konon . podahhh ! hehe




Thursday, February 17, 2011 1:46 AM



Sumpah , aku benci kau wehhh, bile datang je sekola , masukk je kelas start ko usha aku tak puas hati pehal ? dah lah mulut macam longkang . busuk weh ! kalau cakap mmg ta jaga dah hati orang. Try pangkah dia melenting bagaii . mulut busuk hati busuk batu api segala ah sume ad kat dy . macam vavi . tibe-tibe tuduh aku nak cakap aku suka tayang barang  . bile wehhh ? bile ?! aku beli barang tak pakai duit kau satu sen aku tak pakai duit mak bapak kau . aku tau kau tak mampu . nak aku belikan ke ? err, bila aku tak datang sekolah sehari jee . mula ah kau duk buruk-buruk an nama aku . macam lahh aku ponteng p rumah jantan . bodoh tak bodoh. Kau tak dating skula ad aku kesah ? memang dasar suka jaga tepi kain orang agaknye. Kain sndiri bau hancing tanak pulak kesah ? sengal ! selagi aku boleh sabar, memang aku sabar weh. Ko tunggu masa je nak kne ngn aku .
                                                                    




Wednesday, February 16, 2011 6:31 AM



Words hurt too




SUMPAH SAKITT GILA HATI . 




Wednesday, February 9, 2011 7:06 AM



Here's a story of true love. ♥


There was a girl with extremely long hair that glowed and healed people. There was a guy that she loved and loved her dearly. The girl had an evil, fake mother. The mother stabbed the guy. The mother wanted to keep the girl hidden away from the world so she could use the girl's magic hair to keep herself young. The girl had one request before the mother took her away; if she could heal the guy, then she wouldn't even fight the mother and stay with her forever. Before the girl even began to sing the song that would heal the guy, he cut her hair with a broken piece of glass. The power left her hair, therefore, the mother became old again instantly and died. It also meant that there was no more power to heal the guy. He died also. The guy gave up his life for her freedom. That's true love. ♥
Luckily... her magic tears brought him back to life.