<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4421039571594936643\x26blogName\x3di+LOVE+you+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/\x26vt\x3d3410449709430612924', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

Thank you for stumbling upon my blog. Click on the beautiful icons on the left to get started :)

Yeah i'm quite out spoken but i am soft at heart. I'm a happy go lucky person but deep inside me i'm a little bit sensitive. This is my life and I lead it the way I want. Don't like it? Good. Hate it? Even better

DON'T copy/steal anything here, mess my tagboard with nonsense/spam (if you do I'll ban you. OR I WOULD MESS YOURS AS WELL :D)


PROFILE


Someone changed my life. He would make me breakfast when I'm still asleep. He would hold my hands and dance with me. He would drive me somewhere and the both of us would be watching the stars. He stands out from the rest. He doesn't judge me by the way I talk, laugh, move or wear. He loves me just the way I am and I adore him for who he is.



WISHLIST

I want to see Bruno Mars so badly :|




DARLinks

Yuna Zainal
Wawa Meiko
Syakir
Fee
Nurul
AnakMalaya
Shahril Fawzy
Raa Lanelle
Yasmin Redzuan


MUSIC




PAST

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011



WAWA ZAINAL

Designer: Wawa
Facebook
twitter
Dashboard

Family



Friday, April 22, 2011 9:12 AM


nak percaya ke tak suka hati lah . aku saja suka share . hehe :D

Cuba & buktikan BB anda. Dail: *#06# kemudian tekan 'phone' maka akan muncul 15 digit angka nombor IMEI BlackBerry anda. Contoh: 345678.10.987654.3. Angka ketujuh & kelapan nombor IMEI ini adalah 10. Itu bererti BB tersebut dikilangkan di Finland dengan kualiti yg sangat bagus. Jika angka ketujuh dan kelapan adalah angka 02 atau 20, maka BB tersebut dibuat di Asia dengan kualiti yg teruk. Jika angka ketujuh dan kelapan adalah angka 08 atau 80, maka BB tersebut dibuat di Jerman dengan kualiti yg lumayan. Jika angka ketujuh dan kedelapan adalah angka 03, maka BB tersebut dibuat di Francis atau Canada dengan kualiti yg paling baik. Jika angka ketujuh dan kelapan adalah angka 04, maka BB tersebut limited edition dibuat khusus di Canada dengan kualiti terbaik di dunia. Jika BB anda tidak termasuk dari salah satu di atas, bererti BB anda adalah BB palsu. Semoga info ini berguna kepada kita. Yang manakah keluaran anda..? Selamat mencuba.. Jgn lupa kongsi bersama~
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone


just got it from Blackberry Malaysia

tapi kenapaaa aku punya 02 ? whyy oh whyy ? :| 'kualiti yg teruk' :(




Sunday, April 17, 2011 1:36 AM






Nakkk tengok NSN :| ajak kawan semua dan dan ada hal pulak . pakat semua busy . tape tapeeee. Noooo , im not too obsessed with him lahh. Tapi macam best je kan kannn ? . yelah , nak jugak tengok budak sebaya aku ni punya movie . ngeeee :P . sedih ya amat*tiputipuu* , ajak kawan semua tak sudi nengok . apakah ? member lah gitu :( kau anti bieberr ye? Tapeee . nanti kome ajak aku tgk wayang taanakk aku ikot . padan muke!