<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4421039571594936643\x26blogName\x3di+LOVE+you+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://njwaznal.blogspot.com/\x26vt\x3d3410449709430612924', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

Thank you for stumbling upon my blog. Click on the beautiful icons on the left to get started :)

Yeah i'm quite out spoken but i am soft at heart. I'm a happy go lucky person but deep inside me i'm a little bit sensitive. This is my life and I lead it the way I want. Don't like it? Good. Hate it? Even better

DON'T copy/steal anything here, mess my tagboard with nonsense/spam (if you do I'll ban you. OR I WOULD MESS YOURS AS WELL :D)


PROFILE


Someone changed my life. He would make me breakfast when I'm still asleep. He would hold my hands and dance with me. He would drive me somewhere and the both of us would be watching the stars. He stands out from the rest. He doesn't judge me by the way I talk, laugh, move or wear. He loves me just the way I am and I adore him for who he is.



WISHLIST

I want to see Bruno Mars so badly :|




DARLinks

Yuna Zainal
Wawa Meiko
Syakir
Fee
Nurul
AnakMalaya
Shahril Fawzy
Raa Lanelle
Yasmin Redzuan


MUSIC




PAST

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011



WAWA ZAINAL

Designer: Wawa
Facebook
twitter
Dashboard

Family



Thursday, March 31, 2011 10:26 AM


salahkah saya gemuk yang tak berapa kurus ni ?
tidak layakkah orang berbadan tak berapa kurus , gebu dan gempal berjaya huh ?
dan disayangi orang.
tolong jangan menghina.
tidak adil bukan seseorang itu dinilai dengan rupa fizikalnya?
saya WAWA
saya wawa yang berbadan tak berapa nak kurus
namun bercita-cita tinggi bagi untuk berjaya
saya mahu sisayangi , dikasihi :(
salahkahhh ? ohhhh T.T

dan saya mahu K.U.R.U.S
yaaaa, kuruss :)
dan saya yakin saya mampu mencapainya <3




Saturday, March 26, 2011 11:37 AM


Ape orang selalu cakap ? kalau nak make a decision pikir dulu aite ? kalau tak piker dulu jadi apaa? jadi macam aku nih ha. Bogok ! ape aku dah buat pun aku tak tahu . menyesal sangat :( Kbye .




Friday, March 18, 2011 12:38 AM


okay , petang yang tak berapa nak dingin ni aku nakk story sikit macam mn perempuan gedik majuk. i mean me lahh. korang merajuk gua tatahu  . :D

firstly, aku paling benggang kalau kite reply punyaa panjang panjang then dia just reply , okay. oh camtu . bagus lah. errr,aku takan reply dah kalau dia camtu kan. so, paham paham la titew tgahh majuk yee :P


aku reply laju ko reply sempat aku masak meggi  lagi. memang lahh kan saje je. aku tgk jam tak cukup setgh jam aku takan reply. balas dendam konon. tapi dia buat dunno je. haha. saboo wa saboo -.-

dia tanya sepatah aku jawab sepatah. tgah merajuk lah tu . dalam hati ckp *pujukk lah cepatt . tapi tak pujuk punn :( kesian akuu.

tengah sakit hati nie. nak off phone konon malas nak baca msg dia. off pun tak sampai 5 minit. haha. macam buduhh je. seriously aku tak boleh nak off phone lama lama . :P

ingat bila dia call nak touching ah lama lama. bile dia dah call tak jadi dah nak touching . haha.

banyak lagi , actually bukan dengan sumua boys aku gedik ghupe nie. dengan orang special sahaja.

sekian, thank you.




Saturday, March 5, 2011 8:25 AM




OKAY , next week exam . memang bosan . sangat malas. kan best kalau ade pill hilangkan bosan and malas :( pikir nak spm je lah kan . so nak baca buku lah . bye bye :)